AK Parti Edirne Gençlik Kolları ve Kadın Kollarından Bölge Müdürümüz Hayrullah Akdemir'e Ziyaret

31/07/2026

AK Parti Edirne Gençlik Kolları Başkanı Barış Gündoğdu ile AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Yıldız Yeşilyurt, Bölge Müdürümüz Hayrullah Akdemir'i makamında ziyaret etti.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Edirne'de yürütülen çalışmalar, kurumlar arası iş birliği ve bölgeye yönelik projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Bölgenin gelişimine katkı sağlayacak konuların ele alındığı görüşmede, ortak çalışma kültürünün önemine vurgu yapıldı.

Bölge Müdürümüz Hayrullah Akdemir, nazik ziyaretlerinden dolayı Barış Gündoğdu ve Yıldız Yeşilyurt'a teşekkür ederek, kamu kurumları ile sivil ve siyasi paydaşlar arasındaki yapıcı diyaloğun bölgenin gelişimi açısından önemli olduğunu ifade etti.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından iyi dilek temennileriyle sona erdi.