Karesi Tapu Müdürü Ahmet Nazım ERGÜN’e Veda Yemeği Düzenlendi.

07/04/2026

Karesi Tapu Müdürü Ahmet Nazım ERGÜN’ ün emekli olması sebebiyle onuruna, Tapu ve Kadastro 4. Bölge Müdürü Tonguç Genç’in katılımıyla veda yemeği düzenlendi.

Gerçekleştirilen programa Bölge Müdürümüz Tonguç Genç’in yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Ahmet ŞAHAN, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Karesi Tapu Müdürlüğü personeli ile Altıeylül Tapu Müdürü katılım sağladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen veda yemeğinde, Ahmet Nazım ERGÜN’ün görev süresi boyunca kuruma sunduğu hizmetler ve katkılar vurgulandı.

Programda konuşan Bölge Müdürü Tonguç Genç, Ahmet Nazım ERGÜN ’e bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmaları ve kuruma sağladığı katkılar dolayısıyla teşekkür ederek, sivil hayatında başarılar diledi.

Ahmet Nazım ERGÜN ise yaptığı konuşmada birlikte görev yapmaktan onur duyduğu yöneticilere ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, mesai süresi boyunca edindiği güzel anıları her zaman hatırlayacağını ifade etti.

Veda yemeği, günün anısına hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.