25/06/2023 TARİHİNDE YAPILAN GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YAZILI SINAV SORULARI İLE SINAVIN UYGULANMASINA İLİŞKİN İTİRAZ USULLERİ HAKKINDA DUYURU

25/06/2023 tarihinde yapılan görevde yükselme ve unvan değişikliği yazılı sınavına ilişkin cevaplı sınav soru kitapçıkları (Cevaplı A kitapçıkları) aşağıdaki linklerde yer almaktadır.

Adaylar, sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itirazlarını; soru ve cevap anahtarlarının yayımlanmasını takip eden beş (5) iş günü içerisinde (04-10 Temmuz 2023)https://odeme.gazi.edu.tr/ adresinden T.C. Kimlik Numarası girerek 50 TL sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itiraz ücretini banka/kredi kartı ile ödedikten sonra (Havale, EFT veya diğer yollarla yapılan ödemeler işleme alınmayacaktır.), https://basvuru.gazi.edu.tr/itiraz adresinden  T.C. Kimlik Numarası ve parola girerek, “İşlemler>İtirazlar” menüleri altında sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itiraz formunu doldurup “Gönder” butonunu tıklayarak elektronik ortamda yapacaktır. İtiraz süresi içerisinde itirazlarında değişiklik yapmak isteyen aday, herhangi bir ücret ödemeden itirazını güncelleyebilecektir. 

Adayların, yukarıda belirtilen adımları duyuruda belirtilen tarihler arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarih aralığı dışında yapılan itirazlar ile ilgili alanları eksik olarak doldurulmuş veya form içeriğinde ne talep edildiği açıkça belirtilmeyen formlar işleme alınmayacaktır. 

Aday İşlemleri Sisteminde yukarıdaki adımları gerçekleştirerek kayıt oluştururken adayın kullandığı bilgisayar sisteminden ya da Gazi Üniversitesi’nin bilişim altyapısından kaynaklanabilecek herhangi bir sorunun zamanında giderilebilmesi açısından yukarıda bahsedilen tüm işlemlerin son güne bırakılmaması adayın yararına olacaktır. Gazi Üniversitesi’ne veya Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne faks, e-posta ve/veya diğer biçimlerde ulaştırılan form veya itirazlar işleme alınmayacaktır. 

Sınava katılan adaylara ilanen duyurulur. 

Soru Kitapçıkları:

TAPU MÜDÜRÜ

TAPU SİCİL MÜDÜR YARDIMCISI

AVUKAT

KONTROL MÜHENDİSİ

MÜHENDİS (Harita Mühendisliği)

MÜHENDİS (Makine Mühendisliği)

TEKNİKER