2024-2028 Stratejik Plan Hazırlık Çalıştay Programı Başladı

Genel Müdürümüz Mehmet Zeki ADLI, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "2024-2028 Stratejik Plan Hazırlık Çalıştay" programına katıldı.
Dört gün sürecek olan etkinliğin, açılış konuşmasını yapan Genel Müdürümüz Mehmet Zeki ADLI, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün insan gücü ve bilgi birikimi ile çok iyi bir noktada olan bir kurum olduğunun altını çizerek,  Kurumumuzun bu potansiyelini bu birikimini sinerjiye dönüştürerek toplumun hizmetine sunduğunu belirtti.
Genel Müdürümüz; “Gelişmiş ülkeler  sürekli araştırma ve inceleme içerisindeler ve elde ettikleri bilgileri dış ülkelere ihraç ediyorlar ve kendi toplumlarının refahını bu şekilde sağlıyorlar. Araştırmaya yönelmeyen toplumlarda  bu bilgileri ithal ederek o ülkelere mahkum oluyorlar. Bu aşamada çok çalışmalı ve paydaş kurumlara, vatandaşlarımıza daha iyi daha verimli  hizmet sunmalıyız” dedi.
Programa Genel Müdürümüz Mehmet Zeki ADLI, Genel Müdür Yardımcıları , Daire Başkanları, Şube Müdürleri, Tapu ve Kadastro Uzmanları ile kurum personelimiz katıldı.