2015 EMLAK FUARINA TKGM DAMGASI...

09
Kasım
2015

2015 Emlak Fuarına TKGM Damgası

İstanbul CNR Expo'da 4-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 2015 Emlak Fuarına Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, projelerinin tanıtımı amacı ile bir tanıtım standı açarak yer aldı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün uygulamaya geçirdiği tüm projelerin halka anlatılması ve kamuoyunun bilgilendirilmesi amaçlanarak açılan stantta TUSAGA-AKTİF, ORTOFOTO, e-tahsilat, e-randevu, Parsel Sorgulama, TAKBİS, e-başvuru, ALO 181, MEGSİS projeleri vatandaşlara ayrıntılı ve görsel olarak anlatıldı. 

Vatandaşların ve paydaşların yoğun ilgi gösterdiği stantta, Tapu ve Kadastro personeli  vatandaşlardan gelen soruları cevapladı. 

Genel Müdür Vekilimiz Gökhan KANAL, Takasbank Genel Müdürü Murat ULUS ile birlikte Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğümüzün açtığı standı ziyaret etti. Stant ziyaretinde çeşitli temaslarda bulunan Genel Müdürümüz, Takasbank Genel Müdürü Murat ULUS ile birlikte standı ziyaret eden vatandaşlarla ve görevli personelle bir araya gelerek, çalışmaları ve bilgilendirmeleri yerinde takip etti. 

Vatandaşlar tarafından standa gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdürümüz, ardından basın mensuplarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Genel Müdürümüz Gökhan KANAL basına yaptığı açıklamada Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün projelerinin önemine değinerek, bu projelerin halka anlatılmasının gerekliliğini dile getirdi. 

Genel Müdürümüz Gökhan KANAL ve Takasbank Genel Müdürü Murat ULUS'un standımızı ziyaretine, İstanbul Bölge Müdürlüğü Yöneticileri, TKGM Personeli, Takasbank Yöneticileri ve emlak sektörünün temsilcileri eşlik etti.