Teftiş Kurulu Başkanlığı 2023 Yılı Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Genel Müdürümüz Mehmet Zeki ADLI Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen “2023 Yılı Koordinasyon Toplantısına” katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Teftiş Kurulu Başkanı Aytuğ YAKAR, Teftiş Kurulu Başkanlığının çalışmalarına yönelik bir sunum gerçekleştirdi.
Toplantıda konuşan Genel Müdürümüz, Teftiş Kurulu Başkanlığının, Kurumumuza yaptığı katkılardan bahsederek “Taşra Birimlerindeki çalışmaları sizlerin verdiği raporlarla öğreniyoruz.  Teftişin amacı, olayların gerçeğini ortaya çıkarmanın yanı sıra rehberlik etmektir. Taşra ile merkez arasındaki uyum açısından faaliyetleriniz çok önemli” dedi.
Teknolojiyi yakından takip eden bir kurum olduğumuzun altını çizen Genel Müdürümüz, Hazır Kıta ve Türkiye Tapu gibi uygulamalar ile hem personelimiz üzerindeki yükün azaltılacağını hem de vatandaşlarımıza daha hızlı bir şekilde hizmet edileceğini belirtti. 
Toplantıda gerçekleştirilen sunumların ardından, katılımcılardan gelen sorular cevaplanarak görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıya Genel Müdürümüz Mehmet Zeki ADLI, Genel Müdür Yardımcımız Metin BEYAZ, Teftiş Kurulu Başkanı Aytuğ YAKAR, Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanı Cevdet Ekmel Hatipoğlu, Tapu Dairesi Başkanı Hasan ÇELİK, Kadastro Dairesi Başkanı Mustafa ASLAN, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Nihat ERDOĞAN, Teftiş Kurulu Başkanlığı personeli ve Şube Müdürleri katıldı.