DİYARBAKIR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Harita Dairesi Başkanı İbrahim CANKURT,   Destek Hizmetleri Dairesi Başkanımız Nihat ERDOĞAN ve beraberindeki heyet Diyarbakır Tapu ve Kadastro VII. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Harita Dairesi Başkanı İbrahim CANKURT ve  Destek Hizmetleri Dairesi Başkanımız Nihat ERDOĞAN, Diyarbakır  Bölge Müdürü Murat ÇALIK, Bölge Müdür Yardımcıları Musa SARIKAYA, Abdulkadir YILMAZ ve Emrah KARAKOÇ, ilgili Kadastro ve Tapu Müdürleri ile teknik personelin de katılımıyla;  Kadastro Müdürlüklerince yürütülen kadastral faaliyetler ve elektronik kadastronun alt yapısının oluşturulması çalışmaları kapsamında “Mekansal Gayrimenkul Sistemi (MEGSİS) ve Faaliyetleri" konulu eğitim toplantısına katıldı.

Toplantıda Diyarbakır Bölge Müdürü Murat ÇALIK bölge müdürlüğü tarafından yürütülen projeler hakkında genel bir sunum yaptı. Kadastro Dairesi Başkanlığından Tapu Kadastro Uzmanı İsmail DURSUN ve Kontrol Mühendisi Neşe BUCAN tarafından toplantı katılımcılarına yönelik sunum gerçekleştirildi.

Eğitim sonrasında Harita Dairesi Başkanı İbrahim CANKURT ve   Destek Hizmetleri Dairesi Başkanımız Nihat ERDOĞAN, Kadastro Dairesi Başkanlığında Şube Müdürü Bülent KILIÇ, Bölge Müdürü Murat ÇALIK, Bölge Müdür Yardımcıları Musa SARIKAYA, Abdulkadir YILMAZ ve Emrah KARAKOÇ ile birlikte Batman, Silvan, Ergani, Eğil, Dicle, Kayapınar, Sur, Yenişehir, Bağlar Müdürlüklerinde incelemelerde bulundu.