Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 176 Yaşında

23 May 2023

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğümüzün 176. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Bölge Müdürümüz Sayın Hayrullah AKDEMİR, Bölge Müdür Yardımcımız Ahmet ÖZDEN, Şube Müdürlerimiz ve Bölge Müdürlüğümüz personellerinin katılımı ile Edirne İlindeki kamu kurum ve kuruluşlarının Bölge Müdürleri ve İl Müdürleri katılım sağlamış, Edirne Merkez’de bulunan Atatürk Anıtına çelenk koyma, saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla suretiyle tören icra edilmiştir.

Bölge Müdürümüz Sayın Hayrullah AKDEMİR 176. Kuruluş Yıldönümümüz münasebetiyle hizmet binamızda çalışan tüm kurum personellerimize yönelik günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapmıştır.

Bölge Müdürümüz konuşmasında; bilindiği gibi ülkemizde güven ifadelerinin başında gelen ve halkımızın birçok yerde rahatlıkla kullanıp güven aşılamak için kullandığı tabirdir, TAPU GİBİ SAĞLAM olmak. Bizimde emek verdiğimiz kurum olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün günümüz şartlarına teknolojinin hızına ve vatandaşların taleplerine en iyi şekilde cevap vermek için tabiri caiz ise kurum personellerinin gece gündüz çalışıp hizmetleri daha hızlı sunmada geldiği noktanın ve amaçladığı hedeflerin SAĞLAMLIK sıfatının yanına halkımızın da teveccüh edeceği HIZLI (sıfatını) ifadesinin bir arada kullanılması olacaktır. TKGM’nin misyon ve vizyonunun temelinde kamu hizmetlerini vatandaşın ihtiyaçlarına göre belirlemek vatandaş öncelikli adımlar atmak çağın gerektirdiği bütün araç-gereç ve argümanları kullanarak en kaliteli ve en güvenli hizmeti en hızlı şekilde sunulmaktadır. Bu münasebetle mensubu olmaktan kıvanç duyduğumuz Kadim Tapu ve Kadastro teşkilatımızın 176. Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun, diyerek konuşmasını tamamlamıştır.