LİHKAB İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

22 Dec 2022

Bölge Müdürlüğümüze bağlı Kadastro Müdürlükleri ve LİHKAB   İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Bölge Müdürümüz Sayın Hayrullah AKDEMİR  başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz, Kadastro Müdürlerimiz, Edirne Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü, ilgili  kamu kurum ve kuruluşları, ve yetkili tüm Lisanslı Mühendislerin katılımıyla Bölge Müdürlüğümüz Konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda; Kadastro Müdürlüklerimiz ile LİHKAB’ ların 2022 yılı değerlendirmesi ve 2023 yılı hedeflerinin belirlenerek, yaşanılan sorunların çözüm önerileri üzerinde  yoğun içerikli ve kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantının devamında, Genel Müdür yardımcımız Sayın Hakan AYBER’ in görüntülü görüşmeyle toplantıya iştiraki ile sorunların çözümü konusu dile getirilmiştir. Sayın Genel Müdür Yardımcımız bizzat yakın zamanda Bölgemize gelerek konuşulan konuların yerinde çözümü adına ziyaret sözü vererek, katılımcılara yeni yıl temennilerinde bulunup toplantımıza katılımını tamamlamıştır.

LİHKAB paydaşlarımızın yıl itibariyle yaşadıkları sorunlar ele alınmış Bölge Müdürlüğümüzce çözülmesi gerekenler derhal gereği için harekete geçilmiş, Bölgemizi aşan hususlar ise maddeler halinde Genel Müdürlüğümüzün ilgili birimlerine intikali için hazırlanmıştır.

Yine paydaşlardan gelen çok kıymetli öneriler değerlendirmeye alınmıştır. Uygulama da birlik ve karşılıklı iletişimin sağlanması hususunda fikir birliğine varılmıştır.

İkincisi düzenlenen bu tür toplantıların bütün katılımcılarca çok faydalı görüldüğü ifade edilerek karşılıklı iyi dilek ve temennilerle toplantı sona ermiştir.