KADASTRO FAALİYETLERİNİN DAHA ETKİN YÜRÜTÜLMESİ AMACIYLA TOPLANTI YAPILDI

Kadastro Müdürlüklerinin 2022 yılı içerisindeki yaptıkları çalışmaların durumu, MEGSİS başvuru işlemleri ve veri yüklemedeki mevcut durum, Elektronik kadastrosunun altyapısının oluşturulması, Kadastro güncelleme ve sayısallaştırma çalışmalarında yol haritasının belirlenmesi amacıyla Genel Müdürlüğümüzün Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Nihat ERDOĞAN, Kadastro Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Asım İŞLER, Kontrol Mühendisleri Gizem Gül TANRIVERDİ ve Alptekin  KEÇELİ’den oluşan heyet 20-21/10/2022 tarihlerinde Bölge Müdürlüğünü ziyaret etmişlerdir.

Bölge Müdürlüğümüz konferans salonunda düzenlenen toplantıda; Bölge Müdürü vekili Orhan ERDOĞAN tarafından yapılan açılış konuşması ve sunumun ardından, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Nihat ERDOĞAN tarafından Genel Müdürlüğümüzce yürütülen projeler ve konulan hedeflerle ilgili genel bilgilendirme yapılmıştır. Daha sonra Kontrol Mühendisi Alptekin  KEÇELİ tarafından T.C. Kimlik Numaralarının Güncellenmelerinde Yol Haritası ile Kadastro Güncelleme, Sayısallaştırma ve Dönüşüm uygulanacak ilgili alanların planlanmasına yönelik sunum yapılmıştır. Ayrıca Kontrol Mühendisi Gizem Gül TANRIVERDİ tarafından MEGSİS başvuru ve veri onayı yönetim süreçleriyle ilgili sunum yapmışlardır. Toplantıya Bölge Müdürlüğümüzün Bölge Müdür Yardımcıları, Tapu Şube Müdürü ve Kadastro Şube Müdürü ile Balıkesir, Bursa, Çanakkale ve Yalova Kadastro Müdürlüklerinden Kadastro Müdürü, Müdür Yardımcıları, Mühendisler ve yeterince teknik personel katılım sağlamıştır.

Genel Müdürlüğümüzden gelen Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Nihat ERDOĞAN, Kadastro Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Asım İŞLER, Kontrol Mühendisleri Gizem Gül TANRIVERDİ ve Alptekin  KEÇELİ tarafından Balıkesir, Bursa, Çanakkale ve Yalova Tapu Müdürlüklerini ile Kadastro Müdürlüklerini ve kadastro birimlerini ziyaret ederek, tespit ve incelemelerde bulunmuşlardır.

Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Nihat ERDOĞAN ve ekibine teşekkür ederiz.