ŞANLIURFA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE EĞİTİM DÜZENLENDİ

Genel Müdür Yardımcımız Tamer İNAN, Kadastro Daire Başkanı Mustafa ASLAN ve beraberindeki Heyet ile Şanlıurfa ve Gaziantep Bölge Müdürlükleri personelinin katılımıyla Şanlıurfa Bölge Müdürlüğünde düzenlenen Kadastro faaliyetlerinin daha etkin yürütülmesi konulu eğitime katıldı.

Yapılan eğitimde  güncelleme çalışmaları, yeni dönem yol haritalarının belirlenmesi, veri onayı, başvuru süreçleri, güncelleme ve sayısallaştırma çalışmaları ile MEGSİS veri onayı ve başvuru yönetim süreçleri hakkında değerlendirme ve bilgilendirmeler yapıldı.

Eğitimde, Şanlıurfa Bölge Müdürü Hamdi ERŞEN’in  açılış konuşmasının ardından Genel Müdür Yardımcımız Tamer İNAN ve Kadastro Daire Başkanı Mustafa ASLAN, Genel Müdürlüğümüzce yürütülen projeler ve belirlenen hedefler hakkında bilgilendirme yaptı.

Eğitime Şanlıurfa Bölge Müdürü Hamdi ERŞEN, Gaziantep Bölge Müdürü İbrahim ERSOY ile her iki Bölge Müdürlüğüne bağlı Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Kadastro Müdürleri ve Kadastro Mühendisleri katıldı.

Daha sonra Genel Müdür Yardımcımız Tamer İNAN, Kadastro Dairesi Başkanı Mustafa ASLAN ve beraberindeki Heyet, Şanlıurfa Bölge Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğüne bağlı Haliliye, Eyyübiye, Karaköprü, Bozova, ve Adıyaman Tapu Müdürlükleri ile Adıyaman ve Şanlıurfa Kadastro Müdürlüklerini de ziyaret etti.