EDİRNE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Genel Müdür Yardımcımız Tamer İNAN, Kadastro Dairesi Başkanı Mustafa ASLAN ve beraberindeki heyet Edirne Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Genel Müdür Yardımcımız Tamer İNAN,  Kadastro Dairesi Başkanı Mustafa ASLAN ve beraberindeki heyet ile Edirne Bölge Müdürü Hayrullah AKDEMİR, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, ilgili Kadastro ve Tapu Müdürleri ile teknik personelin de katılımıyla Edirne Bölge Müdürlüğünün konferans salonunda,  Kadastro Müdürlüklerince yürütülen kadastral faaliyetler ve elektronik kadastronun alt yapısının oluşturulması çalışmaları kapsamında “Mekansal Gayrimenkul Sistemi (MEGSİS) ve Faaliyetleri" konulu eğitim toplantısı düzenlendi.

Toplantı sonrasında Edirne Bölge Müdürlüğünün yetki alanında yürütülen ihaleli kadastro projelerinin denetimi yapılarak,  Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli Kadastro Müdürlükleri ve bağlı şantiyeler ziyaret edildi.

Genel Müdür Yardımcımız Tamer İNAN, Edirne Bölge Müdürü Hayrullah AKDEMİR ve Süloğlu Kaymakamı Özgür KAYA ile birlikte Süloğlu, Lalapaşa ve Havsa Tapu Müdürlüklerinde de incelemelerde bulunarak Müdürlük personellerine özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.