KAYSERİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

         Genel Müdür Yardımcımız Tamer İNAN, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Nihat ERDOĞAN, Kayseri Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Mustafa ÇETİNKAYA, Kayseri Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Yardımcıları, Kadastro Dairesi Başkanlığı Kontrol Mühendisleri Neşe BUÇAN, Fatih Çağatay KAPLAN’ın, katılımları ile Nevşehir ili, Kozaklı ilçesinde MEGSİS ve Kadastro Müdürlükleri faaliyetlerinin değerlendirme toplantısı yapıldı.

Genel Müdür Yardımcımız Tamer İNAN, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Nihat ERDOĞAN, Kayseri Bölge Müdürü Mustafa ÇETİNKAYA, ve Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif KABUKCUOĞLU ve Kozaklı Kaymakamı Erkan ADIBELLİ’nin konuşmaları ile toplantı başladı.

Toplantı kapsamında; Bölge Müdürü Mustafa ÇETİNKAYA, Kadastro Dairesi Başkanlığı Kontrol Mühendisleri Neşe BUÇAN, Fatih Çağatay KAPLAN tarafından sunumlar gerçekleştirildi.

Bölge Müdürlüğü yetki alanındaki kadastro müdürlüklerince yürütülen kadastral faaliyetlerin daha etkin, ekonomik ve hızlı sunulması ve elektronik kadastronun altyapısının oluşturulması çalışmaları kapsamında yeni yol haritasının belirlenmesi, veri onayı, başvuru süreçleri ile personel performans kriterlerinin belirlenmesine yönelik çalışmalar yapıldı.

Toplantıda, uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri, uygulama birliğinin sağlanması ve kamu hizmet standartlarının yükselmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Genel Müdür Yardımcımız  Tamer İNAN ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Nihat ERDOĞAN Bölge Müdürlüğü ile birlikte,  yetki alanında bulunan Kayseri, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir Kadastro Müdürlükleri, Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar, Kırşehir, Kaman, Mucur, Akpınar, Boztepe, Nevşehir, Ürgüp, Avanos, Kozaklı, Gülşehir, Hacıbektaş, Niğde ve Bor Tapu Müdürlükleri ile Nevşehir ve Niğde kadastro şantiyelerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Genel Müdür Yardımcımız İNAN, Müdürlüklerin fiziki mekanlarında, Nevşehir ve Niğde Tapu ve Kadastro Müdürlükleri hizmet binalarının yapılacağı arsalarda incelemelerde bulundu.

Ayrıca Genel Müdür Yardımcımız Tamer İNAN, Bölge Müdürlüğüne bağlı Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde görev yapan personelin sorularını sorunlarını dinleyerek özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür etti.