Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden Başkanlığımıza Ziyaret

Ankara’da bulunan Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin Rektörü Sn. Prof. Dr. Erhan ÖZDEN 25/08/2022 tarihinde Başkanlığımızı ziyaret etmiştir. Ziyarete uluslararası arenada da yakinen tanınan müzisyen kânûn üstadı Gülhan Şeyhan CENGİZ de iştirak etmiştir.

Ziyarette, Daire Başkanımız Dr. Bekir Tarık YİĞİT tarafından konuk Rektöre, Başkanlığımız faaliyetleri ve Projeleri hakkında bilgi verilmiş, Şube Müdürümüz Adnan TORUN’un refakatinde de Defter Emini Server Efendi Sergi Salonumuz gezdirilmiştir.

Konuk Rektör  Sn. Prof. Dr. Erhan ÖZDEN, sergi salonumuzdaki belgelerimizi ayrıntılarıyla incelemiş ve restorasyon ünitemizde yapılan çalışmaları da ilgi ile izlemiştir. Ziyaret sonunda misafirimize Daire Başkanımız Dr. Bekir Tarık YİĞİT tarafından Kudüs Evkaf Defteri takdim edilmiştir.

Genel Müdürlüğümüzün OR-AN yerleşkesine komşu olan Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin  Rektörü Sn. Prof. Dr. Erhan ÖZDEN de konuşmasında; ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade ederek, kurumlar arası işbirliğinin önemini vurgulamıştır.